De mooiste motorroutes van Europa

20/05/2021
|
237
motorrijbewijs breda

Niets is fijner dan heerlijk met je motor door de bergen rijden. En dan bedoelen we natuurlijk niet de heuvels in Limburg, alhoewel het daar ook mooi toeren is, maar echte bergen zoals je ze alleen in het buitenland vindt. Gelukkig hoef je niet heel ver te rijden om door schitterende gebieden te toeren. Vlak over de grens vinden we al een aantal prachtige gebieden, zoals de Eifel in Duitsland en de Ardennen in België. Maar er zijn nog veel meer schitterende routes die je met de motor kunt rijden. Wij zetten een aantal voor je op een rijtje.

Dit zijn de mooiste motorroutes

De bekendste route is misschien toch wel de Trollstigen in Noorwegen. Door vele motorrijders als één van de mooiste routes van Europa benoemd. Het is niet echt om de hoek, maar de adembenemende vergezichten en de spectaculaire gletsjers zijn deze reis meer dan waard. Ook de Gorges du Verdon in Frankrijk mag zeker niet op deze lijst ontbreken. Het is beter als je geen last hebt van hoogtevrees als je deze route gaat rijden, want je rijdt langs een spectaculaire kloof die ook wel als de Grand Canyon van Europa bekend staat. Een route die je echt niet mag missen. Als laatste willen we nog de Timmelsjoch Hochalpenstrasse benoemen. Deze prachtige bergpas in Oostenrijk neemt je mee naar een andere wereld. Geniet van de schitterende uitzichten en de vele haarspeldbochten! Maar denk er wel aan als je één van deze routes wilt rijden dat je genoeg ervaring hebt met motorrijden. Heb je nog geen motorrijbewijs? Dan wordt dat snel tijd! Lees snel verder hoe jij je motorrijbewijs snel kunt halen.

Gerelateerd nieuws  Moestuintips

Motorrijbewijs Breda

Wil je graag je motorrijbewijs halen? Dan zul je op zoek moeten gaan naar een rijschool die dit aanbiedt. Woon je bijvoorbeeld in Breda? Ga dan op zoek naar een rijschool in deze stad. Bij Motorskills kunt je je motorrijbewijs in Breda bijvoorbeeld halen. Deze rijschool biedt goede instructeurs die je helpen met het halen van je motorrijbewijs. Hoeveel lessen je gemiddeld nodig hebt, hangt sterk af per persoon. De instructeur van Motorskills bekijkt samen met jou hoeveel lessen hij denkt dat je nodig hebt. Dus meld je snel aan en voor je het weet toer je door de bergen!

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

Jezelf herontdekken: een aantal tips

|
Ontspanning

Een weekendje Maastricht in de zomer!

|
Ontspanning

Ontdek de veelzijdigheid van Maastricht

|
Ontspanning

Voetbaltechniek zelf trainen? Lees deze tips

|
Ontspanning
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!