Storytel speciaal voor alle lezers en luisteraars

14/02/2021
|
165
storytel opzeggen

Storytel is een App die je kunt instaleren op je smartphone. Via deze app kun je diverse boeken beluisteren. Het idee van Storytel is namelijk dat je een ruime keuze hebt uit diverse boeken. Deze boeken worden op het platform aangeboden in de vorm van een luisterboek. Het gaat in totaal om meer dan 250.000 boeken waar jij als klant uit kunt kiezen.

Waaruit kun je kiezen?

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een van de vele Harry Potter boeken. Deze worden zowel in het Nederlands als ook in het Engels voor gelezen. Het is maar net waar je van houd. Er worden ook diverse kinderboeken op aangeboden. Vele bekende schrijvers en boeken passeren het toneel. Denk bijvoorbeeld aan “de schippers van de Kameleon” of aan de bekende boeken van “Het leven van een loser”. Voor kinderen is het platform dus ook erg interessant. Maar ook de ouders van deze kinderen kunnen genieten van diverse luisterboeken. Zo kun je kiezen voor “Mocro Maffia” of voor informatieve boeken over “De quantumcomputer”. Er worden bovendien steeds nieuwe titels toegevoegd aan het platform. Naast de Nederlandse boeken is er dus ook een ruime keuze voor de Engelse lezer. De kosten van een abonnement verschillen tussen de 12 euro en 20 euro per maand. Afhankelijk va het aantal gebruikers stijgt of daalt de prijs van het abonnement.

Gerelateerd nieuws  Weg uit de stad 

Storytel opzeggen bespaart geld

Het luisteren naar een boek kan dus erg leuk zijn. De meeste mensen vinden uiteindelijk een bepaald boek dat hun interesseert. Toch kan het gebeuren dat dit niet lukt. Maar wat doe je dan? Nou je kunt je abonnement stopzetten. Door de kleine lettertjes kan dit erg moeilijk zijn. Er zijn tegenwoordig partijen die jouw als consument helpen bij het stoppen van je abonnement. Zo kun je via storytel opzeggen heel eenvoudig ervoor zorgen dat je abonnement wordt stopgezet. Door de vormgeving van het formulier zorgt het bedrijf ervoor dat het voor Storytel duidelijk is wat er moet gebeuren. Door je abonnement stop te zetten bespaar je maandelijks tot wel 20 euro. Dat is op jaarbasis zo’n 240 euro. Dat geld kun je ook voor andere doeleinden gebruiken. Dus zeg nu je abonnement op Storytel op en bespaar geld.

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

|
Ontspanning

Waarom een open dag waardevol is

|
Ontspanning

Jezelf herontdekken: een aantal tips

|
Ontspanning

Wat doet een barber?

|
Ontspanning
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!