Een container huren in Den Haag

21/06/2022
|
194
container huren in Den haag

Wanneer je gaat opruimen of verbouwen kun je containers huren voor van alles en nog wat. Het ligt er maar net aan waarvoor je precies een container nodig hebt. Kijk hier van tevoren goed naar, want je mag niet ieder soort puin in ieder soort container gooien. Twijfel je welke container je nodig hebt? Dan kun je altijd even contact opnemen met het verhuur bedrijf. Zij kunnen je adviseren welke container het meest geschikt is voor jou. Ben je benieuwd welke containers je kunt huren en wat je er allemaal wel en niet in mag gooien? Lees dan verder. In deze blog vertellen we je iets meer over een container huren in Den Haag. We hebben drie container voor je uitgelicht.

Bouw- en sloopcontainer

Een container huren in Den Haag? De eerste container die je kunt huren is de bouw- en sloopcontainer. Deze container is er voor al het bouw- en sloopafval. Wat wordt er verstaan onder bouw- en sloopafval? Glas, grofvuil, vloerbedekking, papier en karton, gips en gibo. Ook wordt er plastic en kunststof en hout en puin onder gerekend. Wat er niet in mag? Dat zijn dingen als matrassen, elektische apparaten, accu’s, vloeistoffen, vetresten, autobanden, dakafval en chemisch afval. Ook asbest mag er niet in. Let hier dus op wanneer je een container huurt voor bouw- en sloopwerkzaamheden.

Gerelateerd nieuws  5 redenen waarom jij je motorrijbewijs moet halen

Grofvuilcontainer

Ook een container voor grofvuil kun je huren. Onder grofvuil wordt alles verstaan wat niet in een container, kliko of vuilniszak past. Deze container is geschikt wanneer je het huis of de zolder gaat opruimen. Dingen die erin mogen zijn meubels, raambekleding, sanitair, fietsen, tuinmeubels, puin en tegels. Ook hout, metalen, kunststof en sloop- en afvalhout mogen erin. Er mogen geen koelkasten in, maar ook geen vriezers, autobanden, vetresten, dakleer, vloeistoffen en chemische middelen.

Puincontainer

Puin is een verzamelnaam voor grove steenachtige resten en brokstukken, afkomstig uit bijvoorbeeld betonconstructies. Dit is dus echt een geschikte container wanneer je verbouwd hebt. Hierin mag beton, metselwerk, stenen, grind, klinkers, natuursteen en kalkzandsteen. Er mag geen gips houdend puin in, maar ook geen asfalt, dakgrind, gevaarlijk afval of ander afval dan puin.

 

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

De toekomst van online marketing

|
Diensten

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

|
Diensten

Wat moet je doen voordat je product de markt op gaat?

|
Diensten

Welke soorten advocaten zijn er?

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!