Een gezond lichaam en een gezonde levensstijl

11/09/2021
|
154
Voedingscoach Amsterdam

Sporten is dankzij de coronapandemie weer in een vernieuwd daglicht komen te staan. Mensen zijn zich ervan bewust geworden dat een goede gezondheid bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven. Daarnaast zorgt een gezond lichaam er ook voor dat men zich in de meeste gevallen beter kan weren tegen virussen en andere kwalen zoals het coronavirus. In de eerste weken van de coronapandemie bleek namelijk dat met name oudere mensen met een slechte gezondheid in het ziekenhuis belandde. Tegen het einde van 2020 veranderde dit beeld, ook jongere mensen belandden in het ziekenhuis. Met name mensen met onderliggend leed belandde in het ziekenhuis. Een paar maanden later veranderde het beeld weer. Zo werden nu steeds vaker mensen met overgewicht opgenomen in het ziekenhuis. Hierbij ging het met name om mensen met een hoog BMI en het mannelijke geslacht. Dit was al langer een beeld dat zich vormde maar tijdens het begin van 2021 werd het beeld bevestigd. Dit kwam ook deels doordat steeds meer mensen zich lieten vaccineren.

Basic Fit en Anytime

Het nieuws dat met name te zware mensen in het ziekenhuis belandde zorgde ervoor dat steeds meer mensen makkelijk te stap zetten om te werken aan hun gezondheid en gewicht. Dit nieuws gold als een stok achter de deur voor veel mensen. Met de heropening van de sportscholen trok iedereen weer massaal richting de Basic Fit en de Anytime. De Basic Fit volgde het beleid van Anytime om op steeds meer plekken 24 uur per dag open te zijn.

Gerelateerd nieuws  Advies nodig tijdens zoektocht naar een huisdier?

Een ongezond voedingspatroon

Naast dat mensen meer gingen sporten had het nieuws over het coronavirus ook andere gevolgen. Zo besloten steeds meer mensen om ook meer aandacht te besteden aan hun voedingspatroon. Door de coronapandemie aten mensen veel thuis. De afhaalrestaurants draaide overuren. Het ongezonde eten deed haar intrede. Toch merkte mensen al gauw de negatieve gevolgen. Voor sommige mensen was het moeilijk dit patroon van ongezonde voeding te doorbreken. Een optie om te helpen met het doorbreken van dit slechte eetpatroon was de voedingscoach uit Amsterdam. Deze voedingscoach uit Amsterdam was erop gericht om mensen te helpen aan de hand van een voedingsschema op het eetpatroon weer op de rit te krijgen. Voor veel mensen was dit net dat zetje wat ze nodig hadden om een gezonder leven te gaan leiden.

Recent

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

14/02/2024

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

13/02/2024

Welke soorten advocaten zijn er?

27/01/2024

Boho-chic design: wereldse invloeden in huis halen

23/01/2024

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

23/01/2024

Meer in deze categorie

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

|
Gezondheid

De gezondheidsvoordelen van een biologisch matras

|
Algemeen, Gezondheid

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

|
Gezondheid, Ontspanning

Sneller spiergroei? Bekijk deze blog!

|
Gezondheid
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!