Een sleutel in het slot

05/03/2022
|
56
Slotenmaker Zwolle

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Dat je de deur uit gaat, en je komt niet meer binnen. Zoals dat ik een keer 3 uur voor de deur heb gezeten. Het was een warme zomerdag toen we besloten om rond half 4 boodschappen te gaan doen. Ik was met mijn moeder samen toen we de deur uit liepen, de deur dicht gooide en meteen realiseerde dat er nog een sleutel aan de binnenkant zat! We wisten het, maar toch probeerde we onze eigen sleutel in het slot te steken om binnen te komen, maar helaas wilde de sleutel niet draaien. Dan ben je dus buitengesloten.

Het wachten duurt een eeuwigheid!

Gelukkig bestaan er hulplijnen voor dit soort dramatische gevallen, Slotenmaker Zwolle bijvoorbeeld. We hadden dit nog nooit mee gemaakt, maar voor alles een eerste keer, toch? We gingen meteen op internet en zochten “Slotenmaker omgeving” op. We kozen de link die een beetje onderaan stond. Het nummer hebben we meteen gebeld en we kregen de slotenmaker aan de lijn. “We zijn er over een kwartiertje”. Uiteindelijk stonden we er al 1 uur. “Dit kan toch niet, ik ga weer bellen” zegt m’n moeder. We kregen ze weer aan de lijn, met een reden waarom ze er nog niet waren. “De auto is kapot gegaan, we sturen meteen een andere monteur”. Dat kan gebeuren, dan nog maar even wachten. Ondertussen had mijn moeder al boodschappen gedaan. Uiteindelijk hadden we beter Slotenmaker Zwolle kunnen bellen, zij zijn er namelijk binnen 30 minuten!

Gerelateerd nieuws  Zelf behangen? Hier moet je op letten!

De slotenmaker

Na een tijdje belden we weer voor te vragen waar ze bleven. “We hebben een aanrijding gehad maar we komen er zo snel mogelijk aan”. Dan weet je even niet meer wat je moet geloven, het komt over als een smoesje, maar het kan zomaar echt zijn dus je kunt niet kwaad worden! Na 3 uur kwam het busje aangereden. De slotenmaker had de deur binnen 5 minuten weer open, en dan krijg je de rekening. €700 voor het open maken van een deur! Tja, het is dan je eigen schuld, dus je zal wel moeten. Na een paar dagen kwamen we erachter dat het bedrijf niet echt bestond en dat we niet de enige waren die zo voor de gek gehouden waren.

/vergrendelingscode-op-je-telefoon/Benieuwd naar meer inzichten na het lezen van deze blog? Lees dan ook vergrendelingscode op je telefoon.

Recent

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Waarom jij de beste prostaat vibrator in je collectie moet hebben

31/08/2023

Meer in deze categorie

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

De beste manieren om geld te verdienen met je oude spullen

|
Algemeen, Wonen

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!