Een verjaardagsfeest organiseren? Hier zijn tips!

22/12/2022
|
161
poppers

Ga jij een verjaardagsfeest geven? Als je van plan bent een verjaardagsfeest te organiseren en je hebt hier totaal geen ervaring mee dan kan dit een overweldigende opdracht lijken. Om je op weg te helpen hebben we een aantal tips voor je in deze blog uitgeschreven. Hier zijn een aantal dingen die je ruime tijd van te voren moet doen en een aantal zaken die je kort van te voren moet afhandelen.

2 á 3 maanden vóór het feest

Afhankelijk van de grootte van het feest en de tijd van het jaar wil je zo snel mogelijk beginnen met de voorbereidingen. Hier zijn een aantal dingen die je zo snel mogelijk moet doen:

 • Bepaal je budget
  Een feest kost 30 tot 60 euro per persoon
 • Welk thema?
  Een feest heeft altijd een thema, zelfs als er geen thema is, is het thema verjaardagsfeest. Voor elk feest is decoratie nodig. Je kunt poppers, ballonnen en slingers kopen. Maar je kunt ook poppers met andere thema decor kan een optie zijn
 • Kies een datum en locatie
  Afhankelijk van het feest is het nodig om een locatie te boeken, doe dit ruime tijd van te voren om zoveel mogelijk kans te hebben dat je datum beschikbaar is
 • Boek entertainment
  Als je een klein feest gaat geven kun je misschien zelf een spotify playlist maken, maar anders zal er waarschijnlijk een dj gehuurd moeten worden, elk feest heeft namelijk muziek.
 • Catering of niet?
  Een klein feest heeft uiteraard geen catering nodig, je kunt zelf voor hapjes en genoeg drankjes zorgen. Als er echter meer mensen uitgenodigd worden is het waarschijnlijk gemakkelijker om catering in te schakelen.
Gerelateerd nieuws  Een zorgeloze vakantie vergt voorbereiding

poppers

1 week voor het feest

Je wilt natuurlijk niet op de laatste dag nog door de hele stad moeten rondrennen om alle laatste dingen te halen. Controleer minimaal een week van te voren of je alles in huis hebt, of de catering geregeld is, je genoeg glazen, borden, bekers en poppers in huis hebt. Als je het feest op locatie hebt, kun je het beste alles even nalopen of alle boekingen nog doorgaan en je alles klaar hebt voor de dag van het feest.

Recent

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

14/02/2024

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

13/02/2024

Welke soorten advocaten zijn er?

27/01/2024

Boho-chic design: wereldse invloeden in huis halen

23/01/2024

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

23/01/2024

Meer in deze categorie

Hoe kies je de beste skistokken voor je?

|
Ontspanning

Is drugs illegaal?

|
Ontspanning

Zijn poppers veilig?

|
Ontspanning

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

|
Gezondheid, Ontspanning
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!