Een webdesign voor meer conversie

04/11/2022
|
324
makelaar vlijmen

Als jij nu een makelaar in Vlijmen bent of een webshop hebt. Je wilt natuurlijk altijd zoveel mogelijk conversie draaien met je website. Daarom is het belangrijk dat het design van je website ook al gericht is op conversie. Zonder conversie ga jij geen klanten binnenhalen en dit zorgt voor geen inkomsten. In dit artikel ga ik je een aantal tips geven die jij in je webdesign kunt verwerken voor meer conversie.

 

De 7 seconden regel

Als webdesigner heb je vast en zeker wel eens van de 7 seconden regel gehoord. Wanneer jij op een website komt en het duurt te lang zul jij vast en zeker de website wegklikken. Zorg er dus voor dat je website snel laadt. De tip is dan ook om geen grote bestanden te gebruiken zoals foto’s. Probeer al je foto’s altijd even te comprimeren voordat je ze in het design gebruikt.

 

Als de website snel is geladen heb je 7 seconden om jouw potentiële klant te overtuigen en te informeren. De persoon komt op je website en deze heeft een aantal vragen. Probeer deze te beantwoorden en gebruik niet te veel tekst en plaatjes, want je hebt maar 7 seconden. Zeg wie je bent, wat je doet en welke oplossing jij je klant kant bieden!

Gerelateerd nieuws  Tik Tok is hier en gaat niet meer weg

 

Duidelijke CTA

Een CTA is een call to action. Je wilt graag dat je bezoeker iets doet. Je moet het je potentiële klant zo makkelijk mogelijk maken. Dit doe je meestal in de vorm van knoppen. Zorg dat deze knop goed opvalt en een duidelijke tekst bevat. Kleuren die het goed doen met betrekking tot CTA knoppen zijn blauw, rood, oranje, geel en groen. Kijk welke kleur het beste bij je huisstijl past en pas deze eens toe.

 

Extra tip

Een extra tip die ik ga geven, is pas belangrijk wanneer je een website hebt. Zorg dat deze goed in elkaar zit. Zoals we al hebben besproken moet de website snel laden. Ook moet je ervoor zorgen dat er geen broken links zijn. En tenslotte is het erg belangrijk om een website te hebben die responsive is.

 

Dit waren ze dan, tips om meer conversie te draaien met jouw webdesign en uiteindelijk met je website. Doe er je voordeel mee en pas ze eens toe! Vond je dit artikel nu leuk? Lees dan meer over het verhogen van je testosteron of uiteten in Rotterdam. 

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

De toekomst van online marketing

|
Diensten

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

|
Diensten

Wat moet je doen voordat je product de markt op gaat?

|
Diensten

Welke soorten advocaten zijn er?

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!