Hoe geef je de beste tuinfeestjes

19/09/2020
|
58
Tuin feestje

Tuin feestjes zijn iets waar de meeste mensen de hele winter naar uit kijken. Gezellig met je vrienden in de tuin zitten tot laat in de avond. Informeel of formeel er zijn veel verschillende manieren om een tuinfeestje te hosten, maar wat zijn de gouden tips om te garanderen dat je feestje een hit wordt?

Comfort is key

Elke goede party planner zal je vertellen dat het comfort van je gasten een topprioriteit is. Als je bijeenkomst overdag is, zorg er dan voor dat er schaduwrijke gebieden zijn en zorg voor zonnebrandcrème. Als het in de avond is, dan zijn citronella kaarsen en insectenspray onmisbaar. Afhankelijk van het weer zorg dat er Parasollen beschickbaar zijn of hittelampen. Je wil dat mensen zich op hun gemak voelen.

Zorg voor entertainment

Een tuinfeest is het perfecte moment om je innerlijke kind uit te laten. Zelfs als het een kind-vrije affaire, zet een aantal bubbels of hoelahoepels neer voor je gasten om plezier me te hebben je zult gewoon verbaasd zijn hoeveel mensen het willen proberen. Gazon spelletjes zijn altijd een grote hit bocce bal en croquet zijn klassiekers. Als je geen gras hebt maar wel beton, dan zal stoep krijt de kinderen voor uren bezig houden, je kunt zelfs een hinkel-spel voor zowel de kinderen en volwassenen vantevoren tekenen. Als je een inbouw zwembad hebt dan zorg voor handdoeken en laat van tevoren weten dat mensen een zwembroek moeten meenemen

Gerelateerd nieuws  De dubbelzinnige kracht van Oxymetholone in bodybuilding

Serveer een seizoensmenu

Laat je inspireren door het seizoen. Het is altijd leuk om het feest te beginnen met een drankje gemaakt met seizoensfruit of een zomerse limonade met verse takjes munt of lavendel. In de zomer zullen ambachtelijke bieren ook razend populair zij, probeer enkele van de favorieten van je omgeving. Als het gaat om eten, winkelen seizoensgebonden en lokaal is ideaal. Ga naar je locale markt en vraag aan de groenteboer wat het verste is of laat je online inspireren.

 

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

De bekendste Nederlandse influencers

|
Algemeen

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

|
Algemeen

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

|
Interieur

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!