Hoe krijg je acnelittekens weg?

23/05/2022
|
148
dermapen behandleing

De meeste mensen zijn er misschien wel bekend mee, de acnelittekens die maar niet weg willen. Acne littekens kunnen ontstaan door het te veel prutsen aan de puistjes, maar ook uit zichzelf. Jij bent dus niet altijd de schuldige over je acnelittekens, de acne die achteraf verdwijnt kan van zichzelf ook één of meerdere littekens achterlaten. Je hebt geluk als je acnelitteken niet opvalt en klein is, sommigen houden diepe gaatjes over op de huid waardoor dit niet aantrekkelijk kan zijn en de persoon kan storen. Gelukkig bestaat hier wel een oplossing voor, de dermapen behandeling.

Wat is een dermapen behandeling?

De dermapen behandeling is een soort van microneedling behandeling, de dermapen bevat zeer kleine naaldjes die met behulp van een vibratie in je huid komen. Door deze naaldjes worden er kleine kanaaltjes in je huid gevormd, hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Doordat er nieuwe cellen worden aangemaakt wordt er op een natuurlijke manier een herstelproces van de huid op gang gebracht.

Gerelateerd nieuws  De vijf leukste bezienswaardigheden in Rotterdam

De dermapen behandeling is een snellere en effectievere manier dan de dermaroller met naaldjes. De dermapen zorgt dat de naaldjes met een hoge snelheid in je huid terecht komen.

Voordelen

Natuurlijk is de grootste voordeel aan een dermapen behandeling dat je acne littekens weg zullen gaan maar een dermapen behandeling heeft ook andere voordelen dan de andere behandelingen.

Een dermapen behandeling zorgt voor een zeer korte hersteltijd, het heeft een hoger comfort dan de andere vergelijkbare gezichtsbehandelingen én als laatst is de dermapen behandeling ook nog zeer nauwkeurig en mogelijk om aan te brengen op moeilijkere plekken zoals rondom de ogen en de lippen.

Resultaten dermapen

Een aantal dagen na je dermapen behandeling zul je stilaan resultaat beginnen te zien. Na een aantal behandelingen zul je merken dat je huid strakker en steviger aanvoelt ook zul je merken dat er een vermindering is van de rimpels, poriën die verfijnd zijn en pigmenten die afnemen.

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

Hoe verminder je verpakkingsafval?

|
Algemeen

Het gedoogbeleid van Nederland

|
Algemeen

Upgrade je keuken: trends die geen verbouwing vereisen

|
Interieur, Wonen

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!