Hoe krijgt u een glow-up voor de zomertijden?

31/05/2021
|
188
schoonheidssalon Helmond

Voor de dames onder ons weten we precies wat we bedoelen met een glow-up ook wel glo up genoemd. Bij een glow-up worden verschillende aanpassingen aan uw uiterlijk aangebracht om zo er nog verzorgder uit te zien. Bij een glow-up ziet de persoon in kwestie eruit alsof deze door een ringetje te halen is. Er zijn verschillende aanpassingen die u kunt toepassen op uw uiterlijk. De meeste mensen veranderen hun haar of zetten nieuwe nagels terwijl een ander een waxbeurt houd. Wat u wilt veranderen verschilt voor u als persoon. Als u zelf vind dat u een glow-up verdient dan adviseren wij u: treat yourself! Benieuwd naar welke trends helemaal in zijn bij aanpassingen aan het uiterlijk? Lees dan gerust verder!

 

New hair, new me

Veel vrouwen voelen zich na een kappersbezoek alsof zij de wereld aankunnen. Geef ze maar eens ongelijk met een gloednieuwe coupe die perfect zit. We zien steeds vaker dat men contrast in hun haren toepast. Denk hierbij aan de voorste plukken blond terwijl de rest bruin of donker van kleur is. Deze trend is overgewaaid van TikTok waar veel verschillende vrouwen deze coupe toepaste op hun kapsel. Naast een contrast van kleuren kunt u ook voor een nieuwe lengte gaan. Heeft u lang haar? Dan kunt u gaan voor een frisse korte op schouder lengte bob. Naast de lengte kunt u ook lokken laten knippen aan de voorkant van uw haar. Dit kan uw haar meer volume bieden. Als u liever niet wilt knippen omdat u tevreden bent met uw huidige lengte, dan kunt u altijd nog voor een balayage gaan. Een balayage is een overloop van kleur in uw haar. Uitgroei is hierbij geen probleem.

Gerelateerd nieuws  Bloemen tekenkunst: een uitdrukking van natuurlijke pracht

 

Gezichtsbehandelingen

We zien ook steeds meer mensen die een gezichtsbehandeling ondergaan. Dit doen zij omdat door het continu binnen zitten het gezicht minder frisse lucht kan verwerken. Dit kan een peeling zijn, maar ook een deep cleanse. Gezichtsbehandelingen kunnen bij schoonheidssalons gedaan worden. Neem als voorbeeld schoonheidssalon Helmond. Bij schoonheidssalon Helmond kunt u bovendien ook gezichtshaar laten verwijderen. Wij wensen u veel plezier met uw glow-up!

 

schoonheidssalon Helmond

Recent

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

18/04/2024

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

17/04/2024

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

26/03/2024

5 Handige borduurtips

20/03/2024

Wat doet een mediator?

20/03/2024

Meer in deze categorie

5 Handige borduurtips

|
Ontspanning

Bloemen tekenkunst: een uitdrukking van natuurlijke pracht

|
Ontspanning

Een onvergetelijk huisfeest organiseren: zo doe je dat

|
Ontspanning, Wonen

Hoe kies je de beste skistokken voor je?

|
Ontspanning
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!