Hoe organiseer je de leukste babyshower?

23/05/2022
|
205
babyshower

De laatste tijd is het organiseren van een leuke babyshower meer hip aan het worden. Er zijn verschillende dingen die je kan organiseren om de leukste babyshower te laten beleven aan de mama in spé. Een babyshower is een klein feestje voor de zwangere vriendin om haar helemaal in het zonnetje te zetten tijdens de laatste loodjes van haar zwangerschap. Er bestaan verschillende babyshower ideeën waaruit je inspiratie kan halen om de leukste babyshower te organiseren.

Budget

Het eerste waar je rekening mee moet houden voordat je begint met het organiseren van een babyshower is jouw budget. Je kan het zo groot en mooi mogelijk maken als je maar wilt maar natuurlijk afhankelijk van jouw budget. Als jullie van plan zijn om activiteiten te doen of iets te gaan eten, etc. moeten jullie eerst rekening houden hoeveel het zou kosten. Zelfde geldt voor als je thuis of in een kleine zaal een babyshower wilt organiseren moet je de kosten van de hapjes, drankjes, etc. niet vergeten.

Babyshower ideeën

Hier volgen een aantal leuke babyshower ideeën waar je wat inspiratie uit kan halen.

Om een gezellige en leuke babyshower te organiseren kun je verschillende leuke spelletjes bedenken die jullie kunnen doen. Bijvoorbeeld spelletjes zoals geblinddoekt babypotjes proeven, dit is best hilarisch en leuk om te doen.

Je kan ook gezellig naar de wellness gaan met z’n allen, dit zal de mama in spé zeker leuk vinden om te doen aangezien het ook nog eens goed is voor haar. Zo kun je ook privéwellness boeken zodat jullie samen gezellig alleen kunnen genieten met enkele hapjes en drankjes.

Gerelateerd nieuws  auto rijles

Een ander voorbeeld van babyshower ideeën die je kan gebruiken is om de babyshower thuis te organiseren. Je versiert de woonkamer of de tuin (als het weer het toelaat) met leuke versieringen. Jullie kunnen dan onder elkaar leuk bijpraten en hapjes eten.

Een babyshower hoeft niet altijd reuze groot georganiseerd te worden, iets kleins is ook altijd gezellig.

Hapjes

Tijdens het maken of bestellen van de hapjes moet je er natuurlijk rekening mee houden dat de zwanger het mag eten. Om er zeker van te zijn van wat de zwangere allemaal mag eten kun je het online bij het voedingscentrum nog eens nachecken.

Hier zijn een paar babyshower ideeën voor gezonde hapjes die je makkelijk zelf kan prepareren:

Je kan fruit bedekken met chocolade in de kleur van het geslacht van de baby, bijvoorbeeld roze of blauw.

Met cupcakes zit je ook altijd goed, je kan lekkere cupcakes maken die je zelf kan versieren of je kan deze ook kant-en-klaar laten klaarmaken, afhankelijk van jouw budget.

Kleine potjes met snoep om tussendoor te snacken.

Je kan ook kleine vingerhapjes voorbereiden zoals loempia’s, mini wraps, mini gezonde burgers met groente, etc.

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

De juiste reclame voor meer conversie

|
Algemeen

Géén goede marketing: anti-marketing

|
Algemeen

5 Tips om je interieur een make over te geven

|
Interieur

Faalangst voor je rijexamen? Bekijk deze tips

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!