Hoe ziet werken bij een bank eruit?

28/04/2021
|
85
klantenservice abn amro

Nederland kent veel grote banken. Je bent vast wel klant bij de Rabobank, ABN-AMRO, ING of SNS. Maar heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om voor zo’n grote bank te werken? Waarschijnlijk denk je bij het werken bij een bank een saaie kantoren en collega’s die allemaal super serieus aan het werk zijn. Dat is echter niet per se het juiste beeld. De dagelijkse werkzaamheden van een bankier zijn vrij divers en je leert er een heleboel over financiën. Bovendien kan werken bij een van de grote banken voordelen met zich mee brengen voor je. Het leven van een bankier wordt in deze blog beschreven.

Leren over geldzaken

Hoe je het ook went of keert, werken bij een bank gaat je zeker niet dommer maken op het gebied va geld. En zeg nu eerlijk, wie wilt daar niet alles over weten? Kennis over financiële producten hebben is erg waardevol. Als jij alles weet over hypotheken en leningen, dan kun je dat ook weer toepassen wanneer je zelf een huis gaat kopen. Dat moet je hoe dan ook ooit doen. Als jij kennis van zaken hebt werkt dit alleen maar in je voordeel. Het salaris dat hoort bij een bankier is moeilijk te delen, aangezien een bankier veel verschillende functies kan hebben. Je kunt werken als leidinggevende of bij de klantenservice abn amro, dat is een verschil. Weet wel dat de salarissen voor een bankier negen van de tien keer boven het gemiddeld landelijke salaris zitten. Ook weer een mooie bonus als je besluit te gaan werken voor een bank.

Gerelateerd nieuws  Waarvoor gebruikt een advocaat een derdengeldenrekening?

Aan de slag gaan bij een bank, wat moet je doen?

Voordat je iets doet moet je kiezen welke bank het beste bij je past. Iedere bank is anders en heeft een unieke werkwijze. Lees op internet hoe andere dit ervaren en probeer je in te leven in die informatie. Wil jij er nog dieper op in gaan, dan kun je een detachering overwegen. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om binnen een  bank te kijken hoe het er aan toe gaat.

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Geen kalkaanslag meer in leidingen en kranen: het belang van waterontharders

|
Algemeen, Diensten

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!