Intimiteit in een huwelijk verbeteren

10/06/2022
|
80
rush ultra strong

Een huwelijk of lange relatie heeft ups en downs. Het blijft belangrijk om actief aan het huwelijk te blijven werken om een gezonde relatie te behouden. Natuurlijk kan door het leven, stress van werk en kinderen, het soms lijken alsof er weinig tijd over blijft voor elkaar. Maar onthoud, voordat dat alles er was, was je partner er al voor je. Om een gezonde relatie te behouden is intimiteit belangrijk. Hoe verbeter je de intimiteit in een huwelijk? Wij geven je een aantal tips.

Geniet van jullie comfort en verbondenheid

Als je net met elkaar aan het daten bent dan is alles nieuw en spannend. Je ervaart dan intense emoties terwijl je de persoon leert kennen en intiem met hen wordt. Na verloop van tijd word die nieuwigheid en opwinding echter minder.

Je begint op dit moment, als het goed is, een diepere connectie met deze persoon dan ooit te voelen. Je kunt teleurgesteld zijn dat de opwinding minder is, maar het is echt wel iets om te vieren dat je zo’n diepe connectie hebt met je partner.

Gerelateerd nieuws  Gezond afvallen

Toon vaak dat je van je partner houdt

Maak er een gewoonte van om jouw partner te laten zien dat je van hem/haar houdt. Vaak ga je ervan uit dat je na jaren een relatie te hebben van elkaar houdt, toch is het belangrijk dit ook regelmatig te laten blijken.

rush ultra strong

Vraag naar de dag van je partner, kus je partner, vertel je partner dat je hem/haar mist. Dit zijn allemaal kleine manieren om te laten blijken dat je om elkaar geeft.

Plan een uitje

Boek een hotel, maak er een weekend van naar een citytrip en spreek af dat jullie je dan even helemaal aan elkaar overgeven. Plan dit weekend een aantal maanden van te voren en voer de spanning op door er over te praten.

Tijdens deze speciale avond kunnen jullie even extra los gaan, zoals door sterke drank te drinken of rush ultra strong mee te nemen, het maakt niet uit wat, als het er maar voor zorgt dat jullie even helemaal kunnen genieten.

Lees ook Tips voor het geven van een hemelse massage

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

|
Gezondheid, Ontspanning

Sneller spiergroei? Bekijk deze blog!

|
Gezondheid

Hoe ga je om met de boosheid van je kind?

|
Gezondheid

Tips voor een betere nachtrust

|
Gezondheid
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!