Intimiteit in een huwelijk verbeteren

10/06/2022
|
236
rush ultra strong

Een huwelijk of lange relatie heeft ups en downs. Het blijft belangrijk om actief aan het huwelijk te blijven werken om een gezonde relatie te behouden. Natuurlijk kan door het leven, stress van werk en kinderen, het soms lijken alsof er weinig tijd over blijft voor elkaar. Maar onthoud, voordat dat alles er was, was je partner er al voor je. Om een gezonde relatie te behouden is intimiteit belangrijk. Hoe verbeter je de intimiteit in een huwelijk? Wij geven je een aantal tips.

Geniet van jullie comfort en verbondenheid

Als je net met elkaar aan het daten bent dan is alles nieuw en spannend. Je ervaart dan intense emoties terwijl je de persoon leert kennen en intiem met hen wordt. Na verloop van tijd word die nieuwigheid en opwinding echter minder.

Je begint op dit moment, als het goed is, een diepere connectie met deze persoon dan ooit te voelen. Je kunt teleurgesteld zijn dat de opwinding minder is, maar het is echt wel iets om te vieren dat je zo’n diepe connectie hebt met je partner.

Gerelateerd nieuws  Een soa voorkomen is beter dan genezen

Toon vaak dat je van je partner houdt

Maak er een gewoonte van om jouw partner te laten zien dat je van hem/haar houdt. Vaak ga je ervan uit dat je na jaren een relatie te hebben van elkaar houdt, toch is het belangrijk dit ook regelmatig te laten blijken.

rush ultra strong

Vraag naar de dag van je partner, kus je partner, vertel je partner dat je hem/haar mist. Dit zijn allemaal kleine manieren om te laten blijken dat je om elkaar geeft.

Plan een uitje

Boek een hotel, maak er een weekend van naar een citytrip en spreek af dat jullie je dan even helemaal aan elkaar overgeven. Plan dit weekend een aantal maanden van te voren en voer de spanning op door er over te praten.

Tijdens deze speciale avond kunnen jullie even extra los gaan, zoals door sterke drank te drinken of rush ultra strong mee te nemen, het maakt niet uit wat, als het er maar voor zorgt dat jullie even helemaal kunnen genieten.

Lees ook Tips voor het geven van een hemelse massage

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

Tips om alcoholgebruik te verminderen

|
Gezondheid

5 Tips om borstvoeding te combineren met je baan

|
Gezondheid

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

Wat doet een mediator?

|
Gezondheid
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!