Na een lange tijd gebruik maken van je bank kan het zijn dat de bank veroudert waardoor het versleten is of gewoon niet meer leuk uitziet. Bij gezinnen met kleine kinderen of huisdieren waar de dieren op de bank gaan kunnen de banken sneller verslijten. Kleine kinderen kunnen er dingen op knoeien en wanneer je huisdier erop wilt klimmen kan het dat de nagels sporen achterlaten en de stof verpest wordt. Vind je het erg om jouw bank weg te doen omdat hij past in je woonkamer en gewoon heel comfortabel is? Lees dan verder voor de ideale oplossing!

Herstofferen

Een hele nieuwe bank aanschaffen is vaak niet handig of goedkoop voor de meeste mensen en zoeken ze dus naar een andere oplossing. Wat dacht je van herstofferen? Je kan je bank makkelijk en snel laten herstofferen bij een stoffeerder en in een mum van tijd ziet je bank er weer als helemaal nieuw uit. Je kan langs gaan bij de stoffeerder om een nieuwe bekleding uit te kiezen en vragen om advies. Je kan zelf kiezen met welk soort stof je wilt dat de bank gestoffeerd wordt, je kan een nieuwe kleur kiezen dat bij jouw interieur past.

Prijzen

De prijzen van een bank herstofferen zijn vrij verschillend, de prijzen kunnen verschillen aan de hand van de grootte van de bank, het soort stof dat je kiest en natuurlijk ook bij wie je het laat herstofferen. Niet elke stoffeerder schaft dezelfde prijs aan als de concurrent, er zal een klein beetje verschil zijn.

Het is altijd mogelijk om bij een stoffeerder een offerte te vragen, zo kan je voor jezelf de prijzen vergelijken.