Let goed op wanneer je een website gaat maken

13/01/2021
|
188
webflow website laten maken

Je kunt er anno 2021 niet meer om heen, als ondernemer wil je gewoon een goede website hebben voor je bedrijf. Doe je dit niet, dan heeft iedere concurrent automatisch een streepje voor. Online vindbaarheid is in dit digitale tijdperk essentieel. Ga je een Webflow website laten maken, zorg er dan tenminste voor dat de website:

  • Doelgericht is, uiteindelijk wil je met jouw website meer omzet genereren. Dit moet dan ook het doel zijn.
  • Snel te vinden is, zodra je website af is moet deze wel nog goed gevonden kunnen worden op Google of andere zoekmachines.
  • Gebruiksvriendelijk is, niemand houdt namelijk van een website die traag en onduidelijk is. Bezoekers haken snel af als dit wel het geval is.
  • Een oplossing biedt voor het probleem van de bezoeker.

 

webflow website laten maken

 

Voorkom foutjes

Een Webflow website laten maken is uiteraard verstandig, maar let er op dat veelvoorkomende fouten niet door jou worden gemaakt. Gelukkig zijn er voor jou al honderden geweest die deze fouten wél zijn begaan. Hier kun jij dus van leren.

  1. Slecht kopiëren
Gerelateerd nieuws  Verhuizen is een hele klus

Vaak wordt bij het maken van een website ‘inspiratie’ opgedaan bij websites in dezelfde branche of zelfs directe concurrenten. Helaas gebeurd dit niet altijd met succes en wordt de website als het ware gekopieerd. Dit zorgt ervoor dat jouw website er niet bepaald uniek uit kom te zien. Dit is ten eerste slecht voor je image, maar dat maakt de website ook minder makkelijk vindbaar binnen de zoekmachines.

  1. Onduidelijk en wazig

Het belangrijkste aan een website is dat de mensen die erop terecht komen hun probleem meteen kunnen oplossen. Zet niet teveel onnodige content op je website die afleid van het hoofddoel. Als iets moeilijk vindbaar is op de website, dan zullen bezoekers snel afhaken en naar een andere gaan. Zorg dus voor een duidelijke lay-out en zorg dat alles makkelijk te vinden is. Hier moet je een prioriteit van maken.

Recent

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

18/04/2024

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

17/04/2024

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

26/03/2024

5 Handige borduurtips

20/03/2024

Wat doet een mediator?

20/03/2024

Meer in deze categorie

Wat moet je doen voordat je product de markt op gaat?

|
Diensten

Welke soorten advocaten zijn er?

|
Diensten

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

|
Diensten

Begin je eigen webshop

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!