Lief zijn voor jezelf 

15/07/2022
|
191
doucherek-5

Je hoort het wel vaker: lief zijn voor jezelf. Voor sommige mensen klinkt het behoorlijk zweverig, terwijl er niets zweverigs aan is. Het is heel aards en fijn om goed voor jezelf te zorgen. Niet voor niets zegt men ook wel dat je eerst van jezelf moet houden, voor je van een ander kan houden. Heb je het gevoel dat je vooral dingen voor anderen doet en breekt je dat op? Maar wil je niet direct van die grote beslissingen nemen, zoals bijvoorbeeld weggaan uit de stad? Dan is dit artikel speciaal voor jou. 

Lief zijn voor jezelf: tijd voor jezelf 

Het is heel normaal om te zeggen dat je niet kunt afspreken, omdat je bijvoorbeeld al een afspraak hebt staan bij de kapper. Maar, het is minder normaal als je zegt 'ik heb een afspraak met mezelf'. Toch is dat vaak precies wat er in je agenda ontbreekt: die tijd voor jezelf. Een tijd die je niet meer afzegt, omdat een ander graag jouw tijd wil. Natuurlijk zijn er goede redenen om een keertje af te wijken hiervan, maar tijd voor jezelf is cruciaal.  

doucherek-6

Dat wil helemaal niet zeggen dat je in de tijd voor jezelf een boek moet lezen, moet wandelen of naar een yogales moet. Het belangrijkste is dat je wel genoeg tijd hebt met jezelf alleen, om te voelen hoe je je voelt en tijd om dingen te doen die jou energie geven. Dat kan ook zijn dat afspreken met iemand juist wel fijn is, als het je energie geeft.  

Gerelateerd nieuws  Catering vanuit huis beginnen? Dit zijn de eisen!

Doucherek met heerlijke bodylotion 

Het gaat niet alleen om tijd voor jezelf bij het lief zijn voor jezelf. Het gaat ook om je eigen verzorging. Zorg dat je omgeving dit ook uitnodigt om te doen. Als je standaard die heerlijke bodylotion al in het doucherek hebt, is de kans groter dat je het pakt. 

Wat je met het doucherek en de bodylotion doet, kun je ook op andere vlakken doen. Denk bijvoorbeeld aan het klaarleggen van je sportkleding, zodat de drempel om te sporten zo al verlaagd wordt. Alles ligt immers al klaar. Wat je met het doucherek en de bodylotion doet kun je ook doen met het eten. Zorg ervoor dat je veel gezond eten op voorraad in huis hebt. Makkelijk voor het pakken. Zo maak je gezond eten makkelijker en dat is ook weer fijn voor jezelf.

 

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

Jezelf herontdekken: een aantal tips

|
Ontspanning

Een weekendje Maastricht in de zomer!

|
Ontspanning

Ontdek de veelzijdigheid van Maastricht

|
Ontspanning

Voetbaltechniek zelf trainen? Lees deze tips

|
Ontspanning
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!