Mozaiek matjes op het toilet

01/05/2019
|
79
Mozaiek Toilet

Mozaiek tegeltjes worden gemaakt uit verschillende materialen zoals glasmozaiek, RVS, leisteen, marmer, graniet. Ze komen in allerlei vormen kleuren en maten. Ze hebben een verfrissende uitstraling en kunnen u huis in waarde laten stijgen als u gebruik maakt van de mozaiek die uit natuursteen is gemaakt.

Mozaiek in de geschiedenis

Voor de romeinse tijd bestond mozaiek al maar tijdens deze tijd is mozaiek steeds populairder geworden. Alleen was mozaiek in deze tijd alleen voor de rijkste omdat de armen dit niet kunnen betalen. Vroeger stond mozaiek voor rijk dom en luxe maar tegenwoordig kan iedereen het in zijn huis verwerken. Veel mensen hebben al mozaiek in hun huis zoals in de keuken, bad kamer of in de ramen maar er komen steeds meer nieuwe plekken bij waar mozaiek geplaatst word. Het komt steeds vaker voor dat mensen mozaiek plaatsen op hun toilet, dit doen ze voor een frissere uitstraling, het er persoonlijker uit te laten zien of omdat ze gewoon toe zijn aan vernieuwing. Als u graag mozaiek toilet wilt hoeft u niet bang te zijn dat u het steentje voor steentje op de muur moet gaan plakken er bestaan namelijk ook matjes op gaas hierdoor word het aanbrengen makkelijk voor u!

Gerelateerd nieuws  Tips voor meer vlinders in de tuin 

Mozaiek zelf plaatsen?

Het zou zonde zijn om uw gloed nieuwe mozaiek matje voor op het toilet meteen te beschadigen. Daarom kunt u helaas voor op het toilet niet kiezen uit het materiaal aluminium of RVS voor de rest bent u vrij in uw keuze. U heeft de keus uit twee afmetingen voor de mozaiek matjes  15x15 cm of 30x30 cm. U kiest helemaal zelf de kleuren van de tegeltjes uit en het patroon mag ook helemaal naar u eigen keus zijn of u pakt al een van de bestaande patronen uit ons assortiment. Naast dat het er modern uit ziet en u eens iets nieuws in uw huis heeft gaat het ook nog eens super lang mee en u raakt er niet snel op uitgekeken.

Bent u door deze tekst benieuwd geworden of bent u geïnspireerd in mozaiek tegeltjes voor op u toilet? Kijk dan nu op www.topmozaiek24.nl en laat u inspireren door het grote assortiment of vraag vrijblijvend advies.

 

Mozaiek Toilet

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

De magie van verlichting in de woonkamer

|
Wonen

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen

De beste manieren om geld te verdienen met je oude spullen

|
Algemeen, Wonen

Onmisbare decoratieve elementen voor in huis

|
Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!