Nederlandse modemerken voor mannen

30/03/2020
|
241
ab lifestyle

Dat tijd dat mode alleen uit Italië kwam is al lang voorbij. Nederlandse modemerken zijn steeds vaker terug te zien in ons straatbeeld. En dat is tof! Sommige Nederlandse modemerken doen het zelfs zo goed dat ze ook over de grens verkrijgbaar zijn. ‘Shop local’ was al de slogan van afgelopen jaar, maar ‘Shop Dutch Design’ mag zeker niet ontbreken.

Nederlandse modemerken die je absoluut in je kast wilt hebben

ETQ Amsterdam

Nederland ruilde de klompen in voor high fashion sneakers. Het minimalistische schoenenmerk is tegenwoordig over de hele wereld te verkrijgen. Je draagt deze schoenen niet meer alleen onder je spijkerbroek, maar ook gerust onder je pak of naar je opa in het weekend. Met deze schoen kun je eigenlijk niets verkeerd doen.

AB Lifestyle

AB Lifestyle probeert met hun aantrekkelijke winkels echt iets nieuws neer te zetten in het straatbeeld. Er wordt tegenwoordig zoveel online verkocht dat we er echt een fysieke locatie nodig was voor ze. AB Lifestyle is ondertussen uitgegroeid tot één van de grotere fashion brands in Nederland. Naast hun beroemde AB petten verkopen ze tegenwoordig ook jeans, hemden, trainingspakken maar ook zonnebrillen en tassen.

Gerelateerd nieuws  Zo vind je de beste rijschool in Teteringen

IN GOLD WE TRUST

Sinds een paar jaar gaat het merk Franzel nu schuil onder het merk In Gold We Trust. Het merk is opgericht door de gebroeders Eric en Victor Franzel. Hun idee was om een streetwear-merk neer te zetten met een knipoog naar de stad Amsterdam. Ze hebben kleding met kwaliteit en een unieke uitstraling.

My Brand

Kleding van dit merk is net een beetje anders en uitdagender dan andere merken. Hun shirts en sweaters zijn herkenbaar aan de opvallende logo’s en prints. Ze zijn zeker niet bang om felle kleuren, glitters of pailletten te gebruiken. Hiermee creëer je echt een eigen stijl. De kernwaarden van het merk zijn dan ook herkenbaar, gedurfd, en uniek. Ze lanceren vaak nieuwe collecties waardoor je wilt blijven kopen.

ab lifestyle

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Geen kalkaanslag meer in leidingen en kranen: het belang van waterontharders

|
Algemeen, Diensten

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!