Nederlandse modemerken voor mannen

30/03/2020
|
2
ab lifestyle

Dat tijd dat mode alleen uit Italië kwam is al lang voorbij. Nederlandse modemerken zijn steeds vaker terug te zien in ons straatbeeld. En dat is tof! Sommige Nederlandse modemerken doen het zelfs zo goed dat ze ook over de grens verkrijgbaar zijn. ‘Shop local’ was al de slogan van afgelopen jaar, maar ‘Shop Dutch Design’ mag zeker niet ontbreken.

Nederlandse modemerken die je absoluut in je kast wilt hebben

ETQ Amsterdam

Nederland ruilde de klompen in voor high fashion sneakers. Het minimalistische schoenenmerk is tegenwoordig over de hele wereld te verkrijgen. Je draagt deze schoenen niet meer alleen onder je spijkerbroek, maar ook gerust onder je pak of naar je opa in het weekend. Met deze schoen kun je eigenlijk niets verkeerd doen.

AB Lifestyle

AB Lifestyle probeert met hun aantrekkelijke winkels echt iets nieuws neer te zetten in het straatbeeld. Er wordt tegenwoordig zoveel online verkocht dat we er echt een fysieke locatie nodig was voor ze. AB Lifestyle is ondertussen uitgegroeid tot één van de grotere fashion brands in Nederland. Naast hun beroemde AB petten verkopen ze tegenwoordig ook jeans, hemden, trainingspakken maar ook zonnebrillen en tassen.

Gerelateerd nieuws  Je eerste rijles

IN GOLD WE TRUST

Sinds een paar jaar gaat het merk Franzel nu schuil onder het merk In Gold We Trust. Het merk is opgericht door de gebroeders Eric en Victor Franzel. Hun idee was om een streetwear-merk neer te zetten met een knipoog naar de stad Amsterdam. Ze hebben kleding met kwaliteit en een unieke uitstraling.

My Brand

Kleding van dit merk is net een beetje anders en uitdagender dan andere merken. Hun shirts en sweaters zijn herkenbaar aan de opvallende logo’s en prints. Ze zijn zeker niet bang om felle kleuren, glitters of pailletten te gebruiken. Hiermee creëer je echt een eigen stijl. De kernwaarden van het merk zijn dan ook herkenbaar, gedurfd, en uniek. Ze lanceren vaak nieuwe collecties waardoor je wilt blijven kopen.

ab lifestyle

Recent

De voordelen van reviews voor bedrijven

07/06/2023

Hoe bespaar je op je energierekening?

05/06/2023

De voordelen van het gebruik van flyers voor jouw bedrijf

05/06/2023

Vergrendelingscode op je telefoon

01/06/2023

Wat kan een bedrijfsanalist voor jou betekenen?

30/05/2023

Meer in deze categorie

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten

De impact van thuiswerken

|
Diensten

Slimme robots voor in en om het huis

|
Diensten

Een webdesign voor meer conversie

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!