Op een romantische vakantie met je lover

17/06/2021
|
212
lingerie

Je gaat voor de eerste keer naar een warm land met je geliefde. Super spannend! Maar ook wel een beetje eng. Er gaan allerlei gedachtes door je heen. Gaat het wel goed komen? Wat als jullie niet van dezelfde activiteiten houden? Of als jullie heel snel op elkaar uitgekeken zijn? Voor alles moet een eerste keer zijn, dus maak je vooral geen zorgen en ga met een relaxed gevoel op reis. Want dat verdien je toch na een jaar in corona omstandigheden te hebben geleefd? Leef! Hoe zou je je vakantie zo romantisch mogelijk maken?

Stap een: veras je vriend met een of meerdere lingeriesetjes. Hij zal versteld staan!
Stap twee: Ga samen uit eten in een mooie romantische setting.
Stap drie: organiseer activiteiten bij zonsondergang waar jullie even alleen kunnen terugtrekken. Als je je houd aan deze drie stappen dan is een romantische vakantie gegarandeerd!

Lingerie meenemen, wel of niet doen?

Op vakantie maakt je lichaam meer geluk hormonen waardoor je waarschijnlijk ook meer behoefte krijgt om wat intiemer te zijn met je partner. Verras je partner met een sexy lingerie setje en jullie avond kan haast niet meer stuk!  Nu bedenk je je vast zal ik nu een of twee lingerie setjes meenemen? Een beetje variatie zal je vriend vast wel waarderen. Geloof me maar.

Gerelateerd nieuws  Trends in de jacht markt en de evoluerende rol van de jachtmakelaardij

Zon, zee, strand!

Ah hoe heerlijk is het om in de ochtend wakker te worden en je kan direct linea recta door na het strand lopen. Oké cocktails op de vroege ochtend is voor sommige niet bepaald weggelegd, maar een vers geperst sapje werkt wel voor iedereen. Dan bekijken jullie samen even wat de planning is voor deze mooie dag of dat jullie nog even blijven  hangen in het vakantiehuisje. Misschien dat je je toch nog bedenkt om vlak voor vertrek nog een lingeriesetje aan te doen, spannend toch! Je bent samen op vakantie dus trek vooral je stoute slippers aan!
Vaak genoeg trekken we op vakantie (in een warm land) in plaats van lingerie onze bikini of badpak aan, zodat we direct in het water kunnen liggen! Je moet het jezelf zo makkelijk mogelijk maken, niet dan? Een top romantische bestemming is bijvoorbeeld klein Curaçao.

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

De toekomst van online marketing

|
Diensten

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

|
Diensten

Wat moet je doen voordat je product de markt op gaat?

|
Diensten

Welke soorten advocaten zijn er?

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!