Pagmento en hun software

21/05/2021
|
180

Pegamento is een software bedrijf in bosrijk Breul in Zeist. Het softwarebedrijf Pegamento heeft meer dan 225.000 web gebruikers en heeft al meer dan 16.000 robot-software ontwikkeld. Onder robots vallen nu bijvoorbeeld chat robots en algoritmes. Pegamento heeft zelfs met kunstmatige intelligentie een computer vision software ontwikkeld. Deze software zorgt ervoor dat er op een veilige manier bruggen kunnen worden bediend. Pegamento heeft met deze software de rijkswaterstaat challange detectie gewonnen. Het bedrijf heeft ook verschillende software programma’s ontwikkeld voor onderwijsinstellingen.

Computer vision software wat is dat?

Computer vision software is een gebied van IT-software waar kunstmatige intelligentie computers traint om onze visuele wereld te interpreteren en te kunnen begrijpen. Deze software maakt gebruik van video’s, afbeeldingen van camera’s en met behulp van deep learning modellen kunnen deze machines objecten nauwkeurig identificeren en classificeren. De machines kunnen dan reageren op wat ze zien. Computers interpreteren visuele afbeeldingen op dezelfde manier als wij een legpuzzel zouden zien. Bedenk je eens hoe wij een legpuzzel benaderen, we kijken naar alle stukken en je moet deze samenvoegen tot een afbeelding. Dit is ook hoe de neurale netwerken voor computer vision software werkt. Ze kunnen veel verschillende delen onderscheiden en zo de afbeelding identificeren.

Gerelateerd nieuws  De impact van thuiswerken

Kunstmatige intelligentie wat is dat precies?

Kunstmatige intelligentie houdt in dat computers steeds intelligenter worden en uiteindelijk zelf keuzes kunnen maken op basis van data. IT’ers maken gebruik van algoritmes om  computers te leren hoe ze bepaalde data moeten verwerken, zoals alledaagse taken in onze wereld. Door de computers dit te leren kunnen in de toekomst alledaagse taken geautomatiseerd worden. Bedrijven kunnen nu al baat hebben bij het gebruik van bepaalde software. Software zoals chatbots gebruiken kunstmatige intelligentie om klanten te woord te staan. En onze telefoons hebben tegenwoordig ook allemaal een vorm van kunstmatige intelligentie in zich. Siri van Apple is hier een voorbeeld van. Siri is een digitale assistent die ons kan helpen met bepaalde functies op de telefoon. Door gebruik te maken van deep learning, data science en machine learning worden deze computer programma’s steeds slimmer en beter.

Recent

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

18/04/2024

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

17/04/2024

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

26/03/2024

5 Handige borduurtips

20/03/2024

Wat doet een mediator?

20/03/2024

Meer in deze categorie

Wat moet je doen voordat je product de markt op gaat?

|
Diensten

Welke soorten advocaten zijn er?

|
Diensten

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

|
Diensten

Begin je eigen webshop

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!