Redesign jouw huis. Wat werkt voor jou?

05/12/2021
|
94
architect-amsterdam

Sinds een tijd is het verbouwen in huis weer in opmars. Waar men eerder ging verhuizen, denkt men nu ook aan de mogelijkheden die een redesign of verbouwing kunnen opleveren. Het leuke is dat je het net zo duur kunt maken, als je zelf wil. Hier wat mogelijkheden voor een redesign. 

Redesign de tuin 

Soms is het erg verrassend wat de tuin alleen al kan doen met de aanblik van een huis. Met een goed tuinontwerp, kun je soms een wereld van verschil maken. Dat kan net het verschil maken voor wat jij zoekt. Ook kan het zijn dat een tuinarchitect net weer andere dingen ziet dan jij. Dat kan leiden tot verrassende resultaten. 

Redesign het huis 

Soms wil je een totaal andere sfeer. Is de basis (vloer, muur, meubels en verlichting) van het huis redelijk neutraal? Dan kun je vaak met andere accessoires de sfeer dusdanig veranderen dat het totaal een ander huis lijkt. Soms kan het helpen om een paar wat grotere accessoires erbij te doen, zodat het verschil met daarvoor extra groot lijkt. Wat ook kan helpen is om planten toe te voegen aan het geheel. Het draagt ook meteen bij aan een gezonde lucht binnen

Gerelateerd nieuws  Het vijf sterren landschap

Rare fratsen? Geniaal!

Soms moet je creatief zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vervangen van een deur door een schuifdeur. Het geeft een totaal andere uitstraling en zorgt ook voor meer ruimte. Daar waar je niks kon neerzetten, omdat de deur daar bij het openen naartoe ging, is nu wel plek. Dat kan ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld ineens plek hebt gekregen voor een grotere eettafel. Zie je al de mogelijkheden? 

amsterdam-architect

Ook zijn er tegenwoordig heel veel andere oplossingen om een ruimte optimaal te gebruiken. Dit wordt met name bij Tiny Houses toegepast. Maar, waarom zou het niet bij jouw woning ook niet handig zijn? Denk aan bijvoorbeeld een kast dat tevens een bed kan zijn voor logees of een tafel die je weg kunt klappen, als je hem niet wil gebruiken. 

Architect Amsterdam 

Is een redesign toch iets te marginaal? Kies dan voor een grote architect in Amsterdam. Zo scheid je namelijk snel het kaf van het koren. Een architect in Amsterdam weet dat er kwaliteit wordt gevraagd, bij een verbouwing of aanpassing in de woning. Zij moeten immers ook hun eigen pand bekostigen. Dat kan alleen als je high-end klanten hebt. 

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

De magie van verlichting in de woonkamer

|
Wonen

Zijn poppers veilig?

|
Ontspanning

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

|
Gezondheid, Ontspanning

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!