Schildersezel kopen, waar let je op?

10/02/2021
|
64
Schildersezel kopen

Twijfel je over een schildersezel kopen? Denk dan goed na over wat de ezel moet kunnen voor je eigen doeleinden. In deze blog wordt verder ingegaan op de factoren die van invloed zouden kunnen zijn bij de keuze die jij uiteindelijk maakt.

 

Een schildersezel kopen op basis van je medium.

 

Schilder je met verschillende media, of maak je vaak gebruik van aquarel, vloeibare acryl materialen of iets heel vloeibaars? Dan wil je waarschijnlijk het liefst horizontaal of onder een zeer kleine hoek werken. Er bestaan verschillende schildersezels waarbij dit mogelijk is. Dit noem je ook wel aquarel ezels. Met deze ezels kun je de hoek aanpassen naar de graden van eigen wensen, hierdoor creëer je de mogelijkheid om in een horizontale positie te schilderen.

 

Voor andere soorten media heeft de ezel wel het voordeel van verticaal kunnen werken. Ben je bijvoorbeeld een pastelartiest, dan wil je dat het schilderij verticaal of schuin naar voren gericht is. Dit zorgt ervoor dat het stof van het schilderij af kan vallen.

Gerelateerd nieuws  Het organiseren van een bedrijfsuitje

 

Teken je voornamelijk met potlood en dergelijken, dan is een A-frame ezel zeker aan te raden. Een A-frame ezel is lichter van gewicht en heeft statiefpoten. Het lichte gewicht is belangrijk omdat je voornamelijk papier moet vasthouden waar niet veel spierkracht voor nodig is. Ook is de A-frame ezel is gemakkelijk op te vouwen en handig voor onderweg.

 

Heb je veel ruimte nodig?

 

Houd er rekening mee dat een ezel veel plaats in beslag kan nemen. Als de ruimte waarin je werkt zeer beperkt is dan is het slim te kiezen voor een tafel-ezel, omdat een vloerezel ontzettend veel ruimte in beslag neemt. Een ezel met een H-frame is heel stabiel, maar is ook groter van stuk. Deze ezel zal niet veel bewegen door de stabiliteit en kan zeer grote doeken dragen.

 

Ben je erover uit en wil je nu ook zeker een schildersezel kopen? Schildersezel-Enzo heeft een ruim assortiment aan verschillende schildersezels. Neem snel een kijkje in de webshop!

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

Boost je CRM systeem: Zo doe je dat!

|
Algemeen, Financieel

Wat kan een bedrijfsanalist voor jou betekenen?

|
Financieel

Hoe blijf je je onderscheiden in de markt? 

|
Financieel

Wanneer moet ik kiezen voor een nieuwe baan?

|
Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!