Silent disco razend populair

13/09/2020
|
153
silent disco koptelefoons
  1. Geen geluid in je oren

Een bekend kwaaltje na een luide feestavond: de piep in de oren. Vervelend, maar wat doe je eraan? Een silent disco bijvoorbeeld! Geen centrale geluidsinstallatie die 150 decibel in je oren blaast. Ook wel eens lekker.

 

  1. Energie besparen

Een van de hoogste kostenposten van is discotheek is de stroom. Bij een silent disco is dit niet het geval. Omdat iedereen tijdens dit feest silent disco koptelefoons draagt, heb je geen stekker of stopcontact nodig.

 

  1. Gesprekken voeren

Ooit iets tegen iemand willen zeggen in het midden van de zal, maar de muziek stond te hard? Vervelendste dat er is. Ook dit is een grote meevaller wanneer je op een silent disco feestje bent. Omdat iedereen silent disco koptelefoons draagt kun je eenvoudig met elkaar praten door deze even af te doen. Geen gedoe meer met naar de gang lopen of schreeuwen. Ook met bestellen aan de bar is dit een stuk fijner.

Gerelateerd nieuws  Een zorgeloze vakantie vergt voorbereiding

 

  1. Verschillende genres

De koptelefoon maakt het mogelijk om naar verschillende genres te luisteren. Normaal krijg je wanneer je een silent disco huurt één zender gratis. Dit kun je uitbreiden tot wel 5 zenders. Elke zender heeft zo zijn eigen genre. Hierbij moet je denken aan pop, r&b, hiphop en top40.

 

  1. Maak nieuwe vrienden

Een stil feestje als de silent disco is perfect om nieuwe relaties op te bouwen. Of je nu gast bent of in de organisatie zit, er is genoeg gespreksstof. Een goede tip: de kleur van de silent disco koptelefoon geeft aan naar welke zender iemand luistert. Hier kun je eventueel een gesprek mee openen.

 

silent disco koptelefoons

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

Een weekendje Maastricht in de zomer!

|
Ontspanning

Ontdek de veelzijdigheid van Maastricht

|
Ontspanning

Voetbaltechniek zelf trainen? Lees deze tips

|
Ontspanning

Wat gebeurt er allemaal op het internet?

|
Ontspanning
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!