Verhuizen? Dit moet je nog regelen

16/04/2022
|
71
schoonmaakbedrijf venlo

Misschien heb je wel een huis gekocht, ga je studeren of het huis uit of je hebt een nieuwe baan en gaat daarom ergens anders wonen. Wat de reden ook is, je gaat verhuizen. Bij een verhuizing komt veel kijken, van het vinden van een nieuwe woning, inpakken van je spullen en alles wat je er nog omheen moet regelen. In deze blog gaan we op weg helpen.

Een nieuwe woning vinden

Voordat je kunt gaat verhuizen moet je uiteraard wel een nieuwe woning vinden. Hier zijn enkele tips voor het vinden va een nieuwe woning, afhankelijk van jouw situatie:

 • Student
  Als student heb je waarschijnlijk niet meer dan een kamer nodig, probeer daarom eens rond te vragen bij bekenden of je bij hen een kamer kunt huren. Je kunt ook aan mede studenten vragen bij wie zij huren, zodat je in contact komt met een pand eigenaar.
 • Huren
  Een woning huren kan particulier of via een woningcorporatie. Voor particuliere huur moet je altijd borg betalen. Als je via een woningcorporatie wilt huren moet jij je inschrijven en aan de eisen voldoen.
 • Kopen
  Als je een huis wilt kopen kun je een aankoopmakelaar inschakelen of de huizen in de gaten houden op websites zoals funda.
Gerelateerd nieuws  Hoe los je het tekort op de woningmarkt op?

schoonmaakbedrijf venlo

Woning gevonden, wat nu?

Zodra jij weet wanneer je kunt gaan verhuizen moet je de volgende dingen regelen:

 • Internet, verzekering, gas & elektra regelen.
  Vaak kun jij je abonnement mee verhuizen of afsluiten en opnieuw aansluiten op het nieuwe adres, kijk wat de voordeligste opties zijn.
 • Schoonmaken
  Het nieuwe adres staat nog leeg, dit is een goed moment om het even grondig schoon te maken. Als het nieuwe woonadres niet in de buurt is van je huidige woonadres is het verstandig om schoonmaakbedrijf Venlo in te huren. Schoonmaakbedrijf Venlo kan de nieuwe woning dan goed schoonmaken, terwijl jij je spullen inpakt. Je kunt schoonmaakbedrijf Venlo ook inschakelen om je oude adres te reinigen.
 • Verhuizen
  Bij een verhuizing komt veel kijken, als de afstand ver is tussen de twee adressen is het verstandig om een bus te huren of verhuisbedrijf in te schakelen.

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen

De beste manieren om geld te verdienen met je oude spullen

|
Algemeen, Wonen

Onmisbare decoratieve elementen voor in huis

|
Wonen

Hoe bespaar je op je energierekening?

|
Wonen, Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!