Verschillende accommodaties in de Ardennen

18/07/2021
|
241
luxe vakantiehuis ardennen

Ga je op vakantie naar de Ardennen maar heb je nog niet besloten waar je gaat verblijven? In deze blog lees je over de verschillende soorten accomodaties die je in de Ardennen kunt vinden!

Tiny House Ardennen

De trend is je vast niet ontgaan, de kleine houten huisjes midden in het bus met sauna of hottub. De naam zegt het ook al, een klein huisje. Misschien schrikt dit je af maar ze bieden meer dan je zou verwachten. Je komt er misschien wel achter dat je minder nodig hebt dan je denkt, klein maar heel fijn logeren. Het concept is overgewaaid vanuit Amerika en de Tiny Houses worden hier steeds bekender, de meeste zijn zelfs voor de komende maanden compleet volgeboekt. Er wordt bewust gefocust op duurzaam en bewuster leven. Ze zijn meestal voorzien van een haard en jacuzzi en dat in combinatie met een hip interieur!

Luxe vakantiehuis Ardennen

We zijn soms allemaal wel op zoek naar wat luxe, vooral op vakantie kan dit soms erg aangenaam zijn. Je vind in de Ardennen genoeg luxe vakantiehuizen. Zoek maar eens op het internet naar Luxe vakantiehuis Ardennen en je vind genoeg vakantiehuizen. Zo zijn ze bijvoorbeeld vaak voorzien van een zwembad, sauna of jacuzzi. Zelfs voor kinderen is er vaak genoeg te doen, zo zijn er bijvoorbeeld speelkamers. Er zijn luxe vakantiehuizen in de Ardennen voor veel verschillende groepen, voor 10, 20 tot zelfs 30 personen. De Ardennen is de juiste plek voor een groepsverblijf omdat er vaak grote huizen beschikbaar zijn.

Gerelateerd nieuws  Het herinrichten van je woonkamer doet wonderen

Bungalows Ardennen

Een bungalow of chalet zou ook een goede optie kunnen zijn voor je verblijf in de Ardennen. Het verschil tussen een bungalow en chalet is dat de chalet meerdere verdiepingen heeft terwijl de bungalow maar een verdieping heeft en dus wat kleiner is. Tegenwoordig zijn de bungalows een stuk luxer dan normaal gesproken.

Boomhut

Slapen in een boomhut? Ja het kan! Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere overnachting dan kun je kiezen voor een back to basic boomhut. Geen buren, geen verkeer en vooral geen WiFi. Van de meest luxe tot de meest simpele boomhut, in de Ardennen vind je beide! Zelfs boomhutten beschikken over een jacuzzi of sauna.

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

|
Ontspanning

Waarom een open dag waardevol is

|
Ontspanning

Jezelf herontdekken: een aantal tips

|
Ontspanning

Wat doet een barber?

|
Ontspanning
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!