Ben je aan het overwegen om een waterontharder te kopen? Dan ben je bij deze aan het juiste adres. Wil jij kalkaanslag in jouw woning bestrijden? Een waterontharder helpt jou daarbij.  Om er zeker van te zijn dat je de juiste waterontharder koopt, is het belangrijk om goed naar jouw opties te kijken. Een waterontharder is een stof of apparaat waarmee de hardheid van water verminderd kan worden. Een waterontharder zorgt er voor dat de twee stoffen die het meest aanwezig zijn in ons Nederlandse bodemwater, calcium en magnesium weggehaald worden, verminderd worden of vervangen worden.

Kun je een magnetische waterontharder zelf plaatsen?

Magnetische waterontharder tx5000 is zo gemaakt dat je die met gemak zelf kan plaatsen. Je hebt hiervoor ruimte in de meterkast nodig. Je plaatst de waterontharder om een pvc of koperen buis met een dikte tussen de 15mm en de 60mm. De waterontharder kan voor of na de watermeter geplaatst worden. Is er onvoldoende ruimte rondom de buis? Dan kan de waterontharder ook in de kruipruimte geplaatst worden. Het is wel belangrijk om de waterontharder te plaatsen op een plek vóórdat het water naar verschillende ruimtes wordt gesplitst. Dankzij de handige installatiehandleiding is het installeren van de waterontharder in een handomdraai gedaan.

Voordelen van een magnetische waterontharder

Een magnetische waterontharder zoals een waterontharder tx5000 heeft veel voordelen. Een paar van deze voordelen zijn.

  • Voorkomt kalkaanslag• Breekt bestaande kalkaanslag geleidelijk af
  • Eenvoudige installatie (binnen 5 minuten)
  • Onderhoudsvrij

Hoe lang gaat een magnetische waterontharder mee?

Een magnetische waterontharder heeft totaal geen behoefte aan verder onderhoud. Aan deze investering heb jij jouw leven lang plezier van. De waterontharder tx1000 heeft geen batterijen of andere stroomvoorzieningen nodig. Het is een enorm milieuvriendelijk en duurzaam systeem dat jouw co2-voetafdruk aanzienlijk zal verkleinen. Het is dus ontzettend in jouw voordeel om een waterontharder te kopen.

waterontharder