5 tips om je huis in Geleen te verkopen

15/08/2022
|
242
Makelaar Geleen

Een huis verkopen in Nederland is zeker makkelijker dan een huis kopen, maar vergis je niet, je huis verkopen is deze tijd zo simpel als met de sleutels boven je hoofd te wapperen en wachten tot het beste bod binnenkomt. De kans is zelfs erg groot dat het bedrag flink overboden wordt als het gaat om een populaire woning.

 

Er zijn een aantal stappen die je kan ondernemen om het verkoopproces voor jezelf veel gemakkelijker te maken en om ervoor te zorgen dat je de waarde van je huis maximaliseert. Laten we ze eens doornemen voor de grap!

 

De eerste stap is taxeren

Laat uw huis taxeren - door een professional

Voordat jij je huis op de verkoopt, moet je weten hoeveel deze waard is. Er zijn een paar mensen die je kan benaderen voor zo’n taxatie: De eerste optie is een geregistreerde en erkende NVM-taxateur die je ongeveer €500-€750 zal kosten. Als je er echter voor kiest om een makelaar bij de verkoop van je huis te betrekken, is het goed om te weten dat zij deze dienst ook kunnen verlenen.

 

Zorg dat je huis er aantrekkelijk uitziet!

We zijn ervan overtuigd dat het huis er prachtig uitziet, maar voor de bezichtiging moet het nog extra mooi zijn. We houden allemaal van huiselijke gezelligheid, maar het moet wel net zo netjes zijn als wanneer je schoonmoeder op bezoek komt. Hang dus even de assepoester uit. Trek de schrob schaatsen aan en race het hele huis door! Haal een doekje over alles! Ga met een stofvod langs alle hoekjes en gaatjes! Reinig die vlek in je suède bank! Maak schoon alsof je nesteldrang hebt!

Gerelateerd nieuws  Upgrade je keuken: trends die geen verbouwing vereisen

 

Neem ruimschoots de tijd voor het bezichtigen van je woning

Als alles eenmaal aan kant is, moet je tijd reserveren om de verschillende bezichtigingen te organiseren. Indien dit niet mogelijk is, is het tijd om een makelaar in Geleen te zoeken! Vastgoed makelaars kunnen alles regelen met betrekking tot het bezichtigen van je huis. Zo beheren zij de correspondentie, stellen een datum en tijd vast, en verzorgen de bezichtiging voor je.

 

Hang pas de slingers op als alles getekend is

Het is ook belangrijk om te weten wanneer alles eigenlijk definitief is. Je hebt misschien een koper aan de haak geslagen en er op geschoten, maar je mag niet vergeten dat de koper zich ook op het laatste moment kan terugtrekken. Is even vervelend als dat gebeurt, maar het komt toch vaak voor dat een koper zich bedenkt!

 

Vraag altijd professionele hulp om je te ondersteunen tijdens het proces!

Vraag een makelaar in Geleen om een gratis adviesgesprek. Neem contact met ze op om te vragen wat ze voor jouw situatie kunnen betekenen, vaak helpt dat snel een antwoord te vinden!

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

|
Financieel, Wonen

Huishoudelijke klusjes: niet zo moeilijk als het lijkt

|
Wonen

Upgrade je keuken: trends die geen verbouwing vereisen

|
Interieur, Wonen

Het gemak van een geautomatiseerd huis

|
Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!