5 Redenen waarom je moet verhuizen naar Sittard

14/09/2022
|
83
Verhuizen naar Sittard

Je bent al een tijdje het denken om te verhuizen maar weet nog niet heen waar. Zoek jij naar een mooie plek die de ideale combinatie tussen stad en dorp is? In onderstaande blog geven wij een aantal redenen over waarom jij Sittard moet kiezen als je toekomstige woonplaats!

Goedkoper dan Nederland

De woningprijzen in Sittard zijn vele malen lager dan in de rest van Nederland. Meer dan drie kwart van de huizen in Sittard kosten tussen de 0 en 350 duizend euro. In de rest van Nederland daarentegen is maar 40% van de woningen van dit prijs kaliber. Dus sla nu nog een makelaar in Sittard in de handen en verkas naar het pittoreske zuiden!

Perfect gelegen

Sittard is qua geografische ligging ideaal. Gelegen op een steenworp afstand tussen België en Duitsland is Sittard een ideale verbinding voor de persoon die internationaal aangelegd is. Blijf je liever binnen Limburg? Dan is dat ook geen probleem. Door de ligging van Sittard ben je zo in zowel het prachtige heuvelland als in Noord-Limburg/Eindhoven! De mogelijkheden qua uitstapjes zijn ontelbaar in het prachtige Sittard.

Werk- en studiegelegenheid

Met twee hogescholen, drie praktijk scholen en een groeiend aantal vacatures is Sittard ideaal voor zowel student als werkende. Studies die van sporttherapie tot financiën & accountancy lopen zorgen er voor dat er voor elk aspirerend student een plek is in Sittard.

Gerelateerd nieuws  Zo bescherm je jouw gloednieuwe vloer

Als je nieuw werk zoekt is Sittard ook een perfecte stad. Door de groeiende personeelstekorten in Sittard sta je nóg sterker in je schoenen als werkzoekende wanneer het op onderhandelen aankomt!

Verbouwen in Sittard

Verbouwen in Sittard is een heel stuk gemakkelijker dan in de overvolle steden elders in het land. Doordat je voor minder geld veel meer land en ruimte krijgt in Sittard heb je substantieel meer ruimte om mee te werken. Waar je in de randstad doorgaans niet eens een tuin hebt, is het in Sittard alleen de vraag hoe groot je tuin gaat worden. Wil je er een zwembad in? Geen probleem. Ben je het denken om misschien toch nog een aanbouw te maken? Vergunning aanvragen en gaan met die banaan!

Gezellige stadscentrum

Of je nou van shoppen houdt, fan bent van een terrasje pakken of lekker wilt uiteten: Sittard heeft het allemaal. Het gezellige stadscentrum van Sittard faciliteert in ieders behoefte. Heb je zin in een Australische keuken? Sittard heeft het. Ga je toch liever voor een zeven gangen menu in een oud klooster? Sittard heeft het. Of toch liever een gezellig bourgondisch café om de avond af te sluiten? Je raadt het al, Sittard heeft het.

Dus wacht niet langer en kies er voor om te verhuizen naar Sittard!

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen

De beste manieren om geld te verdienen met je oude spullen

|
Algemeen, Wonen

Onmisbare decoratieve elementen voor in huis

|
Wonen

Hoe bespaar je op je energierekening?

|
Wonen, Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!