Het vermogen van Enzo Knol

19/08/2022
|
393
Lamborghini van Enzo Knol

Veel mensen vragen zich af wat het nou eigenlijk oplevert om  YouTuber te zijn. Enzo Knol is een van de grootste YouTubers van Nederland. Misschien wil je zelf ook wel gaan vloggen en ben je benieuwd wat je kan verdienen als vlogger. Lees dan vooral verder!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Totaal vermogen Enzo Knol

Als je al Enzo’s bezittingen bij elkaar optelt heeft Enzo knol een vermogen van rond de 9,3 Miljoen euro. Dat is niet weinig, zeker niet als je het vergelijkt met het vermogen van rapper boef. Deze rapper heeft namelijk (maar) een vermogen van 2,5 miljoen euro.

Hoeveel verdient Enzo?

Als een van de meest succesvolle Nederlandse YouTubers spreekt Enzo Knol dagelijkls met duizenden mensen tegelijk. Die views en die engagement is natuurlijk wel wat waard!

In zijn totale carrière heeft Enzo Knol ongeveer 9 miljoen euro verdiend. Daar gaat echter nog een management fee af van zo’n 15%. Daarnaast heeft hij nog een aantal dure bezittingen die ook geld waard zijn. In totaal heeft de vlogger vier verschillende YouTube kanalen, waarmee het geld binnen stroomt. Dit zijn: EnzoKnol, EnzoKnol2 , EnzoKnol Shorts en KP Active.

Views

Aan views en advertenties verdiend Enzo knol niet het meeste. Met het aantal subscribers en views dat hij heeft, kunnen we zeggen dat enzo aan views naar schatting zo’n 300.000 euro per jaar beurt.

Sponsordeals

Naast advertenties verdient de YouTuber veel geld met verschillende (lopende) sponsordeals van merken. Voor het kort promoten van een product op zijn social media, ontvangt Enzo Knol al snel enkele duizenden euro’s. Partnerships voor langere tijd leveren nog veel meer op. Onder andere heeft Enzo Knol samengewerkt met KPN en Top1Toys, twee zeer grote bedrijven. Maar ook kleinere bedrijven van telefoonhoesjes, schoolartikelen of tassen worden regelmatig gesponsord.

Filmrollen

Buiten de advertenties en sponsordeals, heeft de YouTuber ook veel geld verdient met verschillende filmrollen. Enzo Knol is onder andere te zien in de nederlandse versies van Angry Birds: De Film en Verschikkelijke Ikke 3.

Merchandise

De grote knaken van de bekende YouTuber zit ‘m echter in de merch! Enzo heeft naast zijn YouTube kanaal namelijk een brand opgebouwd genaamd “Knol-power”. Dit levert Enzo ongeveer €1.5 miljoen euro op per jaar na belasting aftrek en loonbelasting. Daar gaat nog de managementfee van af. Dat wordt gewoon berekend aan de hand van omzet en niet van wat hij netto over houd. Hij zal hier rond de 1.2 miljoen euro per jaar aan overhouden. Al met al een flinke verdienste. Het succes van zijn knolpower kledinglijn heeft er zelfs voor gezorgd dat er een fysieke winkel is geopend! In deze winkel kunnen klanten allerlei verschillende knolpower producten vinden. Deze winkel is te vinden in de batavia stad outlet.

Gerelateerd nieuws  Turbo's, wat zijn het en hoe handel ik ermee?

Huis Enzo Knol

Enzo heeft een huis gekocht dan bijna het miljoen aantikt. Voor een Villa in Soesterberg legde hij €915.000 neer. Dat deed hij van zijn eigen geld en het huis is dus hypotheekvrij gekocht. De totale woonoppervlakte van dit pareltje is 173 m2. Momenteel wordt de villa gerenoveerd en woont Enzo nog in zijn appartement.

Appartement Enzo Knol

Ook zijn appartement is zonder financiering aangeschaft van het eigen vermogen van Enzo Knol. Hij bezit een appartement is Zeist met een waarde van €465.000. Het appartement heeft een oppervlakte van 160 m2 en ligt in de buurt van het centrum in Zeist.

Vakantiehuis Italië van Enzo Knol

Naast onroerend goed in Nederland mag de Nederlandse Youtuber zich ook eigenaar noemen van een appartementje in Italië bij het Gardameer. De waarde van dit seizoensoptrekje in het bella Italia is ook nog eens €350.000 euro.

Auto’s Enzo Knol

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Naast dat Enzo het leuk vind om in vastgoed te investeren heeft hij ook nog wat geld over om wat leuke speeltjes voor zichzelf te kopen. De Nederlandse Youtuber reist graag in stijl en dus kocht hij een Lamborghini Urus. Daarnaast heeft en zo ook nog een prachtige Jeep Grand Cherokee Trackhawk voor de avonturen waar je een 4x4 bolide wel kunt gebruiken! De auto's zelf trekken natuurlijk de aandacht en zorgt voor wat free publicity. Daarom is Enzo slim genoeg om de auto regelmatig (waarschijnlijk gratis als reclame) te laten wrappen is een andere kleur.

Wil je weten hoe jij geld kunt verdienen met Youtube? Dat vertellen we in deze blog!

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

|
Financieel, Wonen

Navigeren naar de juiste zorg dekking: een gids voor jongeren

|
Financieel

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

De waarde van klantloyaliteit voor elk bedrijf

|
Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!